WANDAFWERKING 

Behang
De bekendste vorm van wandafwerking is behang. Behang is verkrijgbaar in verschillende structuren zoals vinylbehang, vlies, duplex en gewoon papier behang. Daarnaast kan het worden toegepast met vele verschillende dessins. Wij zorgen ervoor dat elke baan behang mooi op de volgende wordt aangesloten.

Glasweefselbehang (scan)
Glasweefselbehang of scan is zeer in opkomst. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren en is te sauzen in iedere gewenste kleur. De voordelen van scan zijn dat het afwasbaar, scheurbestendig en naadloos aan te brengen is. Heeft u een wat oudere en gebarste muur dan kunt u deze versterken door er glasweefselbehang op aan te brengen. De structuur van de glasweefsel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasweefselbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend. Glasweefselbehang heeft door zijn structuur een luxueuze uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan visgraat, ruit of een natuurlijk geweven structuur. De basiskleur van het behang is neutraal en doordat het uitstekend af te werken is met latexverf is het in ieder gewenste kleur te maken. 
 

Sauzen van muren
Het is mogelijk om rechtsstreeks wanden te sauzen in elke denkbare kleur welke te kiezen is uit diverse kleurwaaiers. De wanden dienen daarvoor wel goed gerepareerd te worden. Om zo een fraai en strak eind resultaat te krijgen. 


Kortom ontlast u zelf en vertrouw het behangen toe aan Napo Schilderwerken.


Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes of adviezen neem dan
vrijblijvend
contact met ons op!